OVER MIJ


Ik ben Brenda Buijtenhuis en ik ben De Mantelzorgcoach. Meer dan 17 jaar werkte ik in de zorg en welzijn. Direct op de werkvloer en later ook als manager. In die rollen zag ik twee kanten van de medaille: chronisch zieken en ouderen die extra hulp nodig hebben en familieleden en vrienden die soms bijna burn-out raakten door de mantelzorg.

Ook werkte ik veel met Medewerkers die vastliepen op de werkvloer omdat zij ook mantelzorger waren. Met hen keek ik vooral naar de mogelijkheden volgens de CAO en binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat de medewerker niet alle vrije dagen op hoefden te nemen of zich ziek moest melden. Dit was vaak maatwerk. Het is mijn missie om deze groep te helpen. Want je staat er niet alleen voor!

EXPERTISE

Ik heb mij gespecialiseerd in coaching door de opleiding Professioneel Coach. Daarnaast ben ik officieel aanbieder van de ‘Bordje Vol’ methode en ben ik ook Mantelzorgmakelaar. Zo kan ik niet alleen helpen met coaching, maar ook met hele praktische hulp om mantelzorgers te ontlasten. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Heb je vragen, wil je eens kennismaken of me jouw verhaal vertellen? Neem dan contact met me op. Het eerste kennismakingsgesprek is sowieso altijd gratis!

CONTACT

WERKWIJZE

In gesprekken met mij is er alle aandacht voor jou! Ik luister naar je en geef je alle ruimte om je verhaal te doen en je gevoelens en misschien wel frustraties te delen. Daarbij ben ik persoonlijk en betrokken, met een humoristische touch waardoor ik drempels kan verlagen zonder dat we dingen weglachen.

Als we helder hebben waar voor jou de knelpunten zitten, help ik je met een duidelijk actieplan. Daarin ben ik op een prettige manier heel direct, want ik wil je echt verder helpen met concrete oplossingen!