ERVARINGEN

Als je een Mantelzorg coach of Mantelzorg makelaar zoekt, dan is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe anderen mijn hulp ervaren hebben. Ik heb daarom een aantal reacties van andere mantelzorgers verzameld zodat je meer kunt lezen over het resultaat van De Mantelzorgcoach.

“Brenda verenigt daadkracht met zorgkracht voor de mens.”

Anoniem

“Gedreven coach , neemt geen blad voor de mond en weet mensen te prikkelen.”

Anoniem

“Als je het als mantelzorger even niet meer weet schakel dan vooral Brenda in. Zij is rustig, luistert naar je en vind de rode draad in je verhaal en biedt daarop hulp en ondersteuning.”

Anoniem

“Brenda is open en daagt je uit om te benoemen wat er is. Dit doet zij niet in een directe aanval, maar via allerlei vragen komt zij tot de kern. Zij benoemt wat zij ziet, voelt en hoort. Ook dat wat er niet gezegd wordt.”

Team Woonzorgcentrum

“Haar benadering is recht door zee maar verliest daarbij niet het gevoel om naar de mens te kijken. Ze is warm, gezellig en zeer gedreven.”

Anoniem

“Brenda luistert naar de vragen die gesteld worden en heeft aandacht voor je. Daarna kijkt zij naar de mogelijkheden die er zijn om te ondersteunen. Zij weet wat er wel of niet mag volgens de wetten. Daar heb je zelf geen idee van als mantelzorger.”

JD