Coaching & e-coaching

Heftig en eenzaam

Wat ligt er eigenlijk allemaal op jouw bord? Lukt het nog om de mantelzorg uit te voeren zonder dat je er zelf aan onderdoor gaat? Of merk je dat er overbelasting op de loer ligt? Mantelzorg is prachtig om te doen, maar kan ook enorm heftig zijn. Soms zit je al in een rouwproces, terwijl daar bijna geen ruimte voor lijkt te zijn. Of merk je dat je werk ondergewaardeerd of zelf gebagatelliseerd wordt. Dit alles kan er voor zorgen dat je je als mantelzorger eenzaam en burn-out gaat voelen. Dan is het echt tijd om aan de slag te gaan met de coaching van De Mantelzorgcoach.

MEER OVER MIJ

COACHINGSTRAJECT

Een traject start altijd met een gratis telefonisch intakegesprek waarin je kunt vertellen waar je in je mantelzorg taken tegenaan loopt. Daarna bespreken we hoe ik je kan helpen en zetten we een traject uit van een aantal sessies. Tijdens de coachingssessies is er echt alle tijd en aandacht voor jou. Om je verhaal te doen, je frustraties te delen en je knelpunten op tafel te krijgen. En om samen op een positieve en oplossingsgerichte manier te zorgen dat jij ontlast en gehoord wordt!

TARIEVEN COACHINGSTRAJECT

Telefonisch kennismakingsgesprek: gratis
Sessie per uur: op aanvraag.

Tarieven Mantelzorgmakelaar/onafhankelijke cliëntondersteuning
Sessie per uur: op aanvraag
class=”p1″>In veel gevallen kun je zorg vergoed krijgen door je verzekering of werkgever. Wil je hier meer over weten? Neem contact met me op.

CONTACT

E-COACHING

Wil je graag van je af kunnen schrijven en coaching ontvangen op datgene wat je meemaakt en voelt in je mantelzorg taken? Dan is e-coaching wat voor jou. Zie het als een soort dagboek waarin je jouw ervaringen kunt delen, en daarop een inhoudelijke reactie terugkrijgt. Ik geef bijvoorbeeld een opdracht, zoom in op wat je precies schrijft een geef feedback en advies. Zo kun je jouw gevoelens en gedachten rustig ordenen, op een rijtje zetten en nog eens teruglezen. Mijn kracht is dat ik vaak door de regels door een laag dieper kan komen waardoor ik jou echt diepgaand kan helpen om (weer) helemaal in je kracht te gaan staan.

TARIEVEN E-COACHING

tarief op aanvraag

CONTACT