BORDJE VOL

Hoe vol ligt jouw bord?

Als Mantelzorgcoach ben ik gespecialiseerd in de ‘Bordje Vol’ methode. Dit is een speciale manier om spelenderwijs in kaart te krijgen hoe vol je bord eigenlijk ligt, welke dingen energie kosten en hoe lang je dit nog vol kunt houden. Zo wordt heel duidelijk wat je draagkracht is en welke dingen eigenlijk niet meer lukken.

Hoe werkt het?

Door middel van speelkaarten help ik je om op een rijtje te krijgen hoeveel taken jij eigenlijk uitvoert als mantelzorger en welke dingen (te) veel energie kosten. Jij vult zelf werkbladen in die je helder overzicht geven in hoeveel jij nog aankunt. Deze werkbladen mag je houden. Na het duidelijk krijgen van waar het goed en minder goed gaat, maken we samen een persoonlijk actieplan om heel praktisch aan de slag te gaan om je draaglast te verminderen.

MANTELZORGMAKELAAR

Omdat ik niet alleen Mantelzorgcoach maar ook Mantelzorgmakelaar ben, kan ik jou echt verder helpen om je bordje leeg te krijgen. Ik geef namelijk niet alleen coaching, maar help je ook heel praktisch door taken van je over te nemen en zaken voor je te regelen. Zo versterk je jezelf en heb je tegelijkertijd minder ballen in de lucht te houden.

Meer over de Mantelzorgmakelaar NEEM CONTACT OP